Hvem jeg er?

 

Jeg er først og fremmest Jeanet.
Jeg har siden barnsben været meget tiltrukket af det alternative og spirituelle.

Jeg er født i 1974 i København og er regnskabsuddannet. Jeg har det meste af mit voksen liv arbejdet på kontor, men tog for nogle år tilbage en uddannelse som zoneterapeut og øreakupunktør.

Min store passion har altid været mennesker og at kunne gøre noget positivt for dem! Jeg forfulgte derfor en karriere som Løn- og HR-ansvarlig, samt PA for direktionen, men i 2016 sagde min krop stop. Efter en længere sygemelding med stress, har jeg indset at det nu er tid, til at fokusere på det, der betyder mest for mig.

Når du kommer til mig som klient, vil du altid blive mødt med stor rummelighed og en varm og tillidsfuld atmosfære. Det er vigtigt for mig at sikre, at du føler dig set, således at du hurtigt føler dig tryg.

Jeg anvender min intuition, samt de teknikker og specifikke redskaber jeg har lært gennem mine uddannelser. Det betyder, at det er dig og lige netop dine behov, der er i fokus, dvs. der er aldrig to behandlinger, der er ens.

 

Uddannelser:

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør & Sportsbehandler fra At Work

Zoneterapeut fra FDZ Herlev

Acces Consciousness TM  Bars Practitioner

Basic Dorn Terapeut


 

Kurser:

Øreakupunktur

Qi Gong – Jichu Gong

MediYoga -  Stress & Udbrændthed

Kropslæsning

MSC/Mindfullness Self Compasion

AromaThouch Certificeret

Manuvision Massage 1 

Astara - Body and Mind | CVR: 38915223 | Irlandsvej 121, 2300 København S  | Tlf.: 71 92 43 64 | KontaktAstara@gmail.com