Behandlingsformer og Priser / Dorn Metoden

Dorn Metoden

 

Mange mennesker har fysiske udfordringer som kroniske smerter, stivhed i led og andre symptomer, der ikke helt vil forsvinde. Nogle oplever ikke at kunne blive hjulpet hos læger, ej heller med kiropraktik, massage eller lign. og har efterhånden prøvet en del.

Her kan Dorn metoden være en løsning.

Dorn er en blid led mobiliserings teknik, der i al sin enkelthed går ud på at rette hele kroppen op og genetablerer balancen i kroppen. Først korrigeres en evt. uens benlængde, der oftest er en følge af en dysfunktion i bækken eller lændeområdet. Herefter korrigeres bækkenets led, samt hver enkelt led i rygsøjle og nakke.

Der er ingen pludselige ryk eller tryk. Al korrektion foregår i dynamisk bevægelse, dvs. at du bevæger dig, samtidig med at jeg laver nogle blide pres, så kroppen samarbejder om korrektionen.

Ubalancer er som oftest ikke medfødte, men kan være opstå af forskellige årsager, fx uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, slid, uheld eller andet.

Idet kroppens mange led igen kommer i balance, eller også kaldet alignment, altså i ligevægt i forhold til hinanden. Giver dette de mest optimale betingelser for knogler, muskler, ledbånd og sener, så de bliver mere afslappet, hvilket kan aftage presset på nerver, som ofte er årsag til smerter og andre problemer.

Mobilisering af leddene medfører også afbalancering af centralnervesystemet og cirkulation af både blod og lymfe. Der ses også en gavnlig virkning på de indre organer, som står i direkte kontakt med nervetrådene fra rygsøjlen.

Rygsøjlen gemmer på alle dine oplevelser igennem livet, både fysiske og psykiske. Derfor kan du godt opleve, at det føles som om der er mange steder der skal korrigeres. Derudover kan du få en psykisk reaktion efter en behandling (oftest den første gang), da tidligere traumer og oplevelser, der er gemt i kroppen, kan blive reaktiveret og derved forløst.

 

Metoden er udviklet i Sydtyskland af Dieter Dorn for mere end 30 år siden og er videreudviklet igennem årene siden. 

  

Dorn kan være godt til: 

Rygsmerter

Migræne

Ledsmerter

Benlængdeforskelle

Scoliosis  

Kroniske tilstande

Energi blokader

Emotionelle ubalancer

Og meget meget mere

 

En Dorn behandling tager min. 90 minutter.

 

Astara - Body and Mind | CVR: 38915223 | Irlandsvej 121, 2300 København S  | Tlf.: 71 92 43 64 | KontaktAstara@gmail.com