Behandlingsformer og Priser / AromaTouch terapi

AromaTouch® Terapi

Kender du det, når en bestemt duft bringer følelser og minder frem?

Det kan være duften af nybagte boller, der pludselig gør, at du er 5 år og tilbage på bedstemors skød. Eller duften af en bestemt parfume, der minder dig om din første kærlighed.

Naturen er et skattekammer af planter, blomster, træer, bær og frugter med naturlige helende og gavnlige virkninger på krop og sind.

Æteriske olier har været brugt gennem tusinder af år i kosmetik, fødevarer, farmaceutiske produkter og aromaterapi. Dels pga. af deres smag og dufte, men også pga. deres egenskaber.

Lige som alt andet du kommer i kontakt med, trænger de æteriske olier ind i kroppen via huden, indånding og ved duftens direkte påvirkning af hjernen og nervesystemet. Derfor kan de være meget effektive både fysisk og psykisk.

Jeg bruger doTERRA’s olier. De er helt fantastiske. De er af meget høj kvalitet, økologiske og meget koncentreret.

AromaTouch® terapi er for dig der ønsker en blid, afstressende behandling, som derudover går ind og booster dit immunforsvar, arbejder på evt. inflammationer i krop og muskler og afbalancerer alle kroppens systemer.

Selve behandlingen vare 30-40 min. men jeg anbefaler, at du sætter en time af. Så har du tid til at lande, når du ankommer og tid til at komme til dig selv, når behandlingen er slut og nyde intensiteten af de æteriske oliers duft i rummet.

Nedenfor kan du se hvilke olier jeg bruge i behandlingen. Er du allergisk over for en eller flere af dem, så bruger jeg en anden i stedet.

 

Astara - Body and Mind | CVR: 38915223 | Irlandsvej 121, 2300 København S  | Tlf.: 71 92 43 64 | KontaktAstara@gmail.com