Behandlingsformer og Priser / Access Bars

Access Bars 

 

Access Bars er en meget enkel behandlingsteknik / energifeltterapi. Der ved berøring af 32 punkter (Bars) gør, at du kan forløse og give slip på overbevisninger og mønstre, du har opsamlet gennem årene . Dermed få du muligheden for at starte på en frisk

En Bars er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle bestemte centre  i vores hjerne, som lagrer på forskellige områder af vores liv f.eks. sorg, glæde, krop, kontrol, kreativtet, aldring mm.

Ved en meget let og blid berøring aktiveres disse punkter (lagre).

Derved løber der energi igennem dem, som frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger, du har samlet op gennem livet og som står i vejen for det liv du ønsker dig. 

Det kan sammenlignes med, at du får ryddet op på harddisken på din pc’er.

Access Bars virker afstressende, fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigere kommer ned i Alfa-tilstand. Alfa-tilstand er en meditativtilstand, hvor alt kan ske og som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter.

 

Access Bars blev ”opdaget” af Gary M. Douglas i 1990 i USA og har siden hen bredt sig til over 170 forskellige lande.

Gary M. Douglas grundlagde Access Consciousness og står i dag bag utallige processer, dynamiske sæt af værktøjer, teknikker og filosofier, der kan ændre et hvert område af dit liv.

”Det er dit synspunkt, der skaber din virkelighed, og ikke din virkelighed, der skaber dit synspunkt.”

 – Gary M. Douglas – Access Bars Grundlægger

  

Access Bars er bl.a. godt for:

Træning af bevidsthed til at være i nuet

Negative tankemønstre

Tanker der kører i ring

Eksamensangst

Søvnløshed

Indre uro

Tristhed

Stress

  

Access Bars har også vist sig ekstra god til børn med særlige behov, heriblandt børn med bogstavs diagnoser (ADHD, OCD).
Astara - Body and Mind | CVR: 38915223 | Irlandsvej 121, 2300 København S  | Tlf.: 71 92 43 64 | KontaktAstara@gmail.com